شرکت بهینه سازان فرآیند صنعت

برگزارکننده دوره های اجباری و اختیاری اداره استاندراد و مشاور در امور فنی و مهندسی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی

شرکت بهینه سازان فرآیند صنعت

برگزارکننده دوره های اجباری و اختیاری اداره استاندراد و مشاور در امور فنی و مهندسی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی

شرکت بهینه سازان فرآیند صنعت

بهینه سازان فرایند صنعت


شرکت بهینه سازان فرایند صنعت درسال 91 طی شماره ۱۲۴۳۹ در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده و درسال 92 طی شماره ۵۷۷۳۳ موفق به اخذ تأئیدیه مرکز آموزشی از دفترآموزش و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گردیده است .

شرکت طبق این مجوز بعنوان شرکت آموزشی مورد تأیید سازمان ملی استاندارد مجاز به برگزاری دوره های آموزشی دراستانهای قزوین،تهران،البرز،قم ومرکزی میباشد.

همچنین این شرکت از سال ۱۳۹۱ در زمینه مشاوره ، آموزش ، پیاده سازی انواع استانداردهای کاربردی در صنایع مختلف فعال بوده است .

ویژگی متمایز این شرکت استفاده از نیروی های متخصص و با تجربه( کارشناسان رسمی استاندارد دارای پروانه تایید صلاحیت ،مدرسین تایید صلاحیت اداره استاندارد و همچنین مدرسین حوزه دانشگاه و مدیران صنعت ) در راستای ارائه خدمات با بهترین کیفیت در کوتاهترین زمان و با کمترین هرینه و قرار گیری در جوار دانشگاه علمی کاربردی مهرام می باشد.





سایرفعالیتهای شرکت به شرح زیر میباشد:

کنترل کیفیت موادغذایی ، بهداشتی و آرایشی
نمونه برداری کالا
بازرسی کالا
طراحی آزمایشگاههای کنترل کیفی درصنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی
مشاوره در امر پیاده سازی و اجرای سیستم های مدیریتی
و…….




کلمات کلیدی

((افزایش دانش و مهارت خود را با بهینه سازان فرایند صنعت تجربه کنید))

 

 

  

 

شرکت آموزشی همکار اداره استاندارد قزوین

 

 

شرکت بهینه سازان فرآیند صنعت دارای تأئیدیه مرکز آموزشی از دفترآموزش و ترویج  استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران طی شماره 57733 به عنوان مجری دوره های آموزشی دراستانهای قزوین،تهران،البرز،قم ومرکزی با شماره ثبت 1243 می باشد

معرفی شرکت :

شرکت بهینه سازان فرایند صنعت در سال  391 طی شماره 12439 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده و در سال 92 طی شماره 57733 موفق به اخذ تأئیدیه مرکز آموزشی از دفترآموزش و ترویج  استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گردیده است .

 شرکت طبق این مجوز بعنوان شرکت آموزشی مورد تأیید سازمان ملی استاندارد مجاز به برگزاری  دوره های آموزشی دراستانهای قزوین،تهران،البرز،قم ومرکزی میباشد.

همچنین این شرکت از سال 1391 در زمینه مشاوره ، آموزش ، پیاده سازی انواع استانداردهای کاربردی در صنایع مختلف فعال بوده  است .

ویژگی متمایز این شرکت استفاده از نیروی های متخصص و با  تجربه( کارشناسان رسمی استاندارد دارای پروانه تایید صلاحیت ،مدرسین تایید صلاحیت اداره استاندارد و همچنین مدرسین حوزه دانشگاه و مدیران صنعت ) در راستای ارائه خدمات با بهترین کیفیت  در کوتاهترین زمان و با کمترین هرینه و قرار گیری در جوار دانشگاه علمی کاربردی مهرام می باشد.

 

 

سایرفعالیتهای شرکت به شرح زیر میباشد:

1-               کنترل کیفیت موادغذایی ، بهداشتی و آرایشی

2-               نمونه برداری کالا

3-               بازرسی کالا

4-               طراحی آزمایشگاههای کنترل کیفی درصنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی

5-                مشاوره در امر پیاده سازی و اجرای سیستم های مدیریتی

6-                و.......

 

آدرس شرکت: قزوین، خیابان نوروزیان ، بین حکمت 47 و49 ، ساختمان هورنو ، طبقه اول ، واحد دوم

 

تلفن: 33687123 09377786535

فکس : 33661877

 

ادرس الکترونیکی: behinehsazan91@yahoo.com

 

شماره حساب بانکی    1974300382506   و شماره کارت 5892101129426694  بنام آقایان عباس سفلایی و مهریار پوررسول  نزد بانک سپه

 

 

مشخصات اعضای هیئت مدیره :

 مدیر عامل : مهندس عباس سفلایی لیسانس شیمی - 35 سال سابقه کار و مشاوره  در صنعت مواد غذایی و شوینده ها و آرایشی و بهداشتی و..

رئیس هیئت مدیره : دکتر مهریار پوررسول فوق لیسانس مواد غذایی و دکترای DBA  - 36 سال سابقه کار ومشاوره در صنعت مواد غذایی، کنترل کیفیت ، تحقیق و توسعه و تدریس در دانشگاه و... و کارشناس استاندارد و مدرس تایید صلاحیت اداره استاندارد قزوین

نایب رئیس هیئت مدیره و مدیر اجرایی : مهندس سیدباقر بابائی لیسان مهندسی صنایع و ارشد مدیریت اجرایی استراتژیک 20 سال سابقه کار و مشاوره و آموزش درصنایع کارشناس استاندارد  و مدرس تایید صلاحیت همکار اداره استاندارد قزوین

 

دامنه فعالیت :


v    ارائه خدمات آموزشی

v    ارائه خدمات در زمینه تدوین استاندارد های ملی ایران

v    ارائه خدمات در زمینه نصب و راه اندازی خطوط تولید و ارائه فرمولاسیون ،طراحی وراه اندازی آزمایشگاه های کنترل کیفی در واحد های تولیدی محصولات آرایشی ، بهداشتی ، صنایع غذایی، پلیمر و ظروف بسته بندی ( با عنایت به دارای بودن کارشناسان مجرب و متخصص )

v    همکاری با معاونت غذا و دارو و اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی  در کمیسیون  تایید صلاحیت مسئولین فنی واجرای دوره های آموزشی تخصصی

v    همکاری با اداره کل استاندارد قزوین در زمینه تدوین استانداردهای ملی و اجرای دوره های آموزشی

مجوزات اخذ  شده:

v    پروانه خدمات فنی و مهندسی از سازمان صنایع و معادن

v    پروانه تایید صلاحیت آموزش و همکار آموزشی سازمان ملی استاندارد ایران

v    پروانه تایید صلاحیت تدوین استاندارد هادر زمینه شیمیایی ، پلیمر ،  صنایع غذایی و بسته بندی  سازمان ملی استاندارد ایران

v    شرکت همکار شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین

 

سوابق پژوهشی اعضای هیئت مدیره :

v    مجری طرح پژوهشی عوامل موثر بر مهاجرت در ظروف پلی اتیلن ترفتالات (PET) به محیط غذایی متداول در ایران

v    مشاور تحقیقاتی چندین شرکت صنایع غذایی و ظروف و بسته بندی

v    مشاور تحقیقاتی واحدهای تولید ی محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی و شیمیایی در سطح استان وکشور

v    عضویت درسه دوره متوالی هیات مدیره انجمن صنفی مسئولین فنی و کنترل کیفی استان قزوین (از بدو تاسیس انجمن)

v    مجری طرحهای تحقیقاتی  با  همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین

v     مشارکت در تدوین جزوات آموزشی دوره های اجباری استاندارد قزوین

 

 

 

 

خلاصه مقالات ارائه شده و  منتشر شده توسط اعضا انجمن :

 

v    Investigation on  phenolic compounds and their antioxidant activities in Iranian rice varieties by High performance liquid chromatographic analysis , Journal of Engineering Research and Applications , 2014.2.10

v    Study on Antioxidant activity and phenolic compounds in Iranian herbs, , Journal of Engineering Research and Applications , 2014.2.10

v    Evaluationand Measurement ofthenitrosamineFruit andVegetables inQazvinprovince, journal of food quality and hazards control,December 2013.

 

v    تولید غذای فراسودمند ماکارونی غنی شده با رنکدانه آستاگزانتین تولید شده از جلبک HaematococcusPluvialis ، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  دانشگاه شیراز، 7 لغایت 9 مهرآبان ماه 1392

v    بررسی میزان مهاجرت مواد شیمیایی از ظروف یکبار مصرف از جنس پلیمر تولیدی سطح استان قزوین به داخل مواد غذایی ، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران  دانشگاه شیراز، 7 لغایت 9 مهرآبان ماه 1392

v  ارائه  بیش از 150  مقاله علمی پژوهشی  وISI   در زمینه هایمهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی ، پلیمر و بسته بندی در مجلات معتبر داخلی و خارجی  در سالهای بین 1377-1391

 

 

 

 

سوابق تدوین استانداردهای ملی:

v    تدوین حدود150 استاندارد ملی در زمینه های صنایع غذایی، بسته بندی ، شیمیایی وبهداشتی

 

ارائه خدمات مشاوره ای و فنی مهندسی :

v    ارائه فرمولاسیون  محصولات ،طرحی،نصب و راه اندازی بیشتر خطوط تولید ی در زمینه های صنایع غذایی و ،شیمیایی،بهداشتی  و داروییو صنایع سلولزی و بسته بندی

v    آموزش و مشاوره در زمینه صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی  و پلیمری و سلولزی

v    آموزش آشنایی وکارعملی با دستگاهای حساس(,NMR , ALISA,PCR( HPLC-GC-ATOMIC-IR-LC/MSو انجام کلیه آزمون های عمومی ( فیزیکو شیمیایی و میکروبی ) و تخصصی در زمینه صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی  و بسته بندی و صنایع پلیمری و سلولزی

v    تدوین استاندارد های ملی و بین المللی در زمینه صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی  و بسته بندی و صنایع پلیمری و سلولزی

v     مشاوره و آموزش در زمینه سیستم های مدیریت کیفیت در بیش از 20 شرکت

 

 

 

 

 

 

 

سوابق برگزاری دوره های آموزشی:

v    چندین دوره آموزشی سر ارزیابی استانداردایزو 17025

v    دوره تشریح الزامات و ممیزی داخلی  ایزو 17025

v    دوره روشهای صحه گذاری مطابق استاندارد ISO/IEC/ 17025

v    دوره تشریح الزامات و  روشهای محاسبه عدم قطعیت در اندازه گیری

v    ب دوره های آشنایی باآزمون های فیزیکو شیمیایی ، میکروبی و افزودنیها در انواع فرآورده های مواد غذایی

v    دوره ویژه کارشناسان رسمی استاندارد ( آشنایی با قوانین حقوقی ، دستورالعمل ها و روش های اجرایی سازمان ملی استاندارد ایران و آشنایی با تدوین استاندارد های ملی و بین المللی

v    دوره statistical sampling method in Quality control

v     دوره HACCP

v    دوره GMP

v    دوره های ISO 9000 - 2005

v    دوره های ISO 22000 &HACCP   در شرکت TUV

v     دوره آشنایی با مواد و افزودنیهای مجاز و قوانین کدکس

v    دوره بررسی کارایی و ایمنی محصولات شوینده ، آرایشی و بهداشتی

v    دوره آشنایی با اصول و الزامات برنامه های پیش نیازی PRP

v    دوره آشنایی با اصول و الزامات 5s

v    دوره آشنایی با اصول بسته بندی

v    دوره های کنترل کیفی و تخصصی و آزمایشگاهی – اداره استاندارد و آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

v     دوره  کنترل کیفیت آماری SQC

v    دوره کنترل فرایند  SPC

v    دوره های  شش سیگما ، مدیریت ریسک ، مهندسی معکوس ، مهندسی ارزش   

v    دوره های  کالیبراسیون عمومی

v    دوره آشنایی با برنامه های پیش نیازی PRP در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی (GHP,GMP )

v    دوره های مدیریت تحقیق و توسعه ( R&D ) مقدماتی و تکمیلی

v    دوره انجام آزمون های فیزیک وشیمیایی ، میکروبی و افزودنیها درصنایع غذایی

v    دوره کنترل کیفی در میکروبیولوژی

v    دوره استفاده از ضد عفونی کننده ها در بهداشت صنایع

v    دوره تنظیم پروانه ساخت در محصولات غذایی،آرایشی ،بهداشتی وبسته بندی

v    دوره نشانه گذاری در برچسب محصولات غذایی ،آرایشی وبهداشتی

v    کنترل کیفیت عمومی

v    آشنایی با قوانین استاندارد

v    آشنایی با تدوین نظام نامه کیفیت

v    نحوه نگارش استاندارهای ملی و بین المللی

v    ارزیابی انطباق

v    مواد افزودنی در صنایع غذائی، آرایشی و بهداشتی

v    آَشنایی با واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی و استقرار آزمایشگاه کنترل کیفی در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی

v    حداقل ضوابط فنی وبهداشتی برای تاسیس وبهره برداری واحدهای تولید وبسته بندی موادغذایی